joi, 9 mai 2013

Petrolul se menţine pe locul 2 după un meci fantastic, 6-4 cu Braşov

Ploieştenii au început tare, s-au văzut egalaţi după "dubla" lui Batin şi au obţinut o victorie spectaculoasă, cu 10 goluri marcate în ambele porţi

Aerul cald al cupelor europene îi ridică pe ploieşteni. Ieri, în minutul 8 al duelului cu FC Braşov, "lupii" aveau deja două goluri avans! Hamza a obţinut şi transformat un penalty, învingîndu-l pe cel care îl împiedicase în careu, Mutu (2), Marinescu a apăsat butonul de pornit al recitalului personal cu o reuşită din voleu (8). Doar Batin i-a dat emoţii viceliderului. Numit, în trecut, "argentinian" de către un comentator distrat, vîrfului ardelenilor a arătat ca un sud-american. Şi-a continuat seria excelentă, "dublă" în 17 minute şi restart pentru un meci ireal de spectaculos!


5 goluri pe repriză
Mutu, "comisar" la penalty, a scăpat pe sub el un şut de la mare distanţă trimis de Marinescu: 3-2 (41)! Premise pentru o repriză secundă uşoară pentru gazde. Nematerializate imediat! Popa a egalat la 3, Bornescu şi-a rupt tricoul, galeria Petrolului s-a autoevacuat. S-a sesizat Hamza: a semnat a treia "dublă" a serii (64)! Manasse îşi putea da autogol, Alcenat a fost mai precis şi a făcut 5-3, Bokila a dat-o doar în bară. Grozav (87) şi Mateiu (90) au închis tabela cu goluri de la distanţă. 6-4, fabulos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Miniprix.ro Autonom.ro

Bloguri, Bloggeri si Cititori
Blog