duminică, 21 aprilie 2013

LIGA 1 • CS SEVERIN - CSMS IAŞI 2-1

Oltenii au cîştigat graţie unei reprize secunde formidabile a lui Florin Costea, autor al unui gol şi al unei pase decisive.

Ciobotariu primise ultimatum din partea primarului Nichita în săptămîna premergătoare meciului: cîştigă la Severin sau pleacă din Copou! Şi prima parte îl ţinea în funcţie pe tehnician. După o primă repriză anostă, în care cele două echipe au dezvăluit, prin joc, poziţiile din clasament, moldovenii au reuşit o fază spectacol în minutul 45.


După o posesie îndelungată în preajma careului lui Panagopoulos, băieţii lui Ciobi au început asaltul şi, după mai multe ocazii, Onofraş a trimis cu capul în plasă: 0-1!

După pauză, Florin Costea şi-a reamintit că e fotbalist adevărat şi a ieşit la rampă. După mai multe demarcări excelente, a reuşit să se desprindă de stoperii Tincu şi Creţu şi să îl învingă pe Lungu cu un şut plasat: 1-1! Show-ul lui Costea a continuat: a scăpat pe partea dreaptă, a încercat să tragă la poartă, l-a lobat pe Lungu, iar nou-intratul Thomas a "băgat-o în aţe", cu capul: 2-1!

Juveţii au apărat pe final cu dinţii avantajul, s-au impus pînă la urmă meritat şi au trecut cu un punct peste adversara de ieri şi sînt acum la numai patru puncte de salvare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Miniprix.ro Autonom.ro

Bloguri, Bloggeri si Cititori
Blog