duminică, 21 aprilie 2013

Rapid a dat două goluri cu un om în minus şi a învins la Constanţa, scor 2-1

Obişnuiţi să joace fără să-şi primească salariile, giuleştenii au evoluat mult mai bine după eliminarea lui Coman şi autogolul semnat de Voicu.

Veritabila confruntare a carenţelor, nevoia de puncte versus lipsa banilor, a fost înfrumuseţată doar de o coregrafie galerie-echipă. Jucătorii şi fanii Rapidului, veniţi în ultima clipă la Constanţa, au combinat două bannere pentru a forma un mesaj comun: "Respectăm şi vrem... să fim respectaţi"!.

Stima invocată nu s-a reflectat şi pe teren: Coman a luat roşu din două "galbene" acordabile (25), moment în care Ioniţă, Herea şi compania s-au repezit la tuşierul Grigoriu.

Dacă Alibec şi Dică au părut lipsiţi de soluţii, ajutorul a venit de la Ionuţ Voicu. Nu cu mîna, ci cu capul: în minutul 40, cheliosul apărător dreapta l-a învins pe Pecanha dintr-un plonjon spectaculos. Cu doar cîteva minute înainte, putea fi al doilea eliminat al bucureştenilor, după o intrare periculoasă la Toşca!

Două greşeli anti-Viitorul
Reluarea a consemnat o revenire incredibilă. Mai întîi, ofensivii constănţeni au fost taxaţi de Roman (52): 1-1! Iar Oros şi-a adus trupa în avantaj opt minute mai tîrziu: 1-2! Ce-i drept, după două greşeli de arbitraj: ofsaid la pasatorul decisiv de la prima reuşită, Voicu, minge care nu ieşise în afara terenului la cornerul de la golul doi!

Finalul a fost fabulos: Ciolacu a ratat singur şi a dat bară, Dică l-a întrebuinţat pe Buzbuchi, apoi Pecanha şi Grigore resping de 3 ori în aceeaşi fază, iar Alibec trage aganizant pe lîngă bară, la ultima oportunitate! Rapid bate şi cînd nu se antrenează, Viitorul are din nou mari emoţii cu retrogradarea.

"Ne-au motivat mai mult suporterii decît prezenţa lui George Copos, pe el nu-l mai văzusem de un an. Am realizat minunea" (Mihai Roman, mijlocaş Rapid)

"Am pierdut pe seama a două greşeli de arbitraj. Ofsaid la primul gol, la cornerul de la reuşita a doua nu iese mingea în corner... Rapidiştii au jucat relaxat şi au bătut" (Gheorghe Hagi, patron Viitorul)


N-au luat licenţa!
Voci din anturajul giuleştenilor au dezvăluit că, la prima instanţă de licenţiere, patru dintre echipele Ligii 1 nu au primit licenţa pentru viitorul sezon de Liga 1. Printre acestea s-ar afla şi Rapid! "Două din celelalte trei sînt Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa", au adăugat sursele Gazetei. Decizia nu e definitivă, o a doua instanţă urmînd a anunţa rezultatele pe 31 mai.

Rada a fumat pe bancă
Un moment inedit a avut loc la încălzirea de dinaintea meciului. Tehnicianul Rapidului, Marian Rada, s-a aşezat pe banca de rezerve şi şi-a aprins o ţigară! Antrenorii din fotbal au primit interdicţie de a fuma pe marginea terenului de ani buni. O altă prezenţă surprinzătoare a fost cea a lui George Copos, care a luat loc în tribune, alături de team-managerul Dănuţ Perjă.

- Galeria Rapidului a scandat anti-Steaua, moment în care publicul-gazdă a reacţionat zgomotos. Giuleştenii au răspuns cu înjurături la adresa lui Hagi.
- "Galbenele" primite de Alexandru Coman au fost acordate corect: mai întîi, l-a faultat din spate pe Alibec (14), apoi l-a atacat cu piciorul sus pe Benzar (25).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Miniprix.ro Autonom.ro

Bloguri, Bloggeri si Cititori
Blog